Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δώρα ή Μελίνα (Δραπετσώνα)

Πηγή: artfixmag.wordpress.com
Ημερ. λήψης: 01/03/2009
Ημερ. λήψης: 01/03/2009
Πηγή: Internet
Πηγή: Ε.Κ.Κ.Ε., δεκαετία 90.
Πηγή: Internet, αρχές δεκατίας 2000.
Πηγή: Bing maps
Σωκράτους 65 & Ιδρυτών Δήμου Δραπετσώνας, 
(Κοπή), Θερινό. 1955 - 1986.  Στην αρχή θέσεις 700. 
Από το 1994 - 2012 λειτούργησε 
ως δημοτικός και λεγόταν ΜΕΛΙΝΑ.

Απόσπασμα από artfixmag.wordpress.com
Η πρεμιέρα του ανανεωμένου και άκρως καλοκαιρινού «Σινέ Μελίνα» είναι γεγονός. Ο ένας από τους δύο θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας και ένας από τους καλύτερους και πιο ιστορικούς κινηματογράφους της χώρας άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη 21 Ιουνίου στους δημότες αλλά και στους κατοίκους των όμορων περιοχών. Με ολοκαίνουριες ταινίες, με φρέσκια διάθεση και με μειωμένο εισιτήριο – απάντηση στην οικονομική κρίση που βιώνουμε.
Οι σινεφίλ και όχι μόνο θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν στο «Σινέ Μελίνα» μία εκπληκτική επιλογή ταινιών πρόσφατης κινηματογραφικής παραγωγής, ταινίες που «έσπασαν» ταμεία στο αμερικανικό box office αλλά αγαπήθηκαν και από τους έλληνες κινηματογραφόφιλους.
Το περιβάλλον του «Σινέ Μελίνα» είναι εκπληκτικό, το δροσερό αεράκι δεδομένο, τα γιασεμιά ολάνθιστα και τα τραπεζάκια στη θέση τους για τη μπίρα ή το αναψυκτικό. Το μόνο που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή των θεατών είναι τα φωτάκια των βραδινών αεροπλάνων και φυσικά ο νυχτερινός ουρανός της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου