Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Cinepolis Αθήναιον ή Town Cinemas (Γλυφάδα)

Ημερ. λήψης: 09/09/2017
Πηγή: από περιοδικό Planet cinema
Πηγή: από περιοδικό Planet cinema
Ημερ. λήψης: 12/08/2011
Ημερ. λήψης: 03/08/2008
Πηγή: Internet
Ζησιμοπούλου 7 & Ι. Μεταξά, Πολυσινεμά
με 4 αίθουσες. Λειτουργεί από το 1997 ως σήμερα. To 2018 ονομάστηκε 
TOWN CINEMAS

Αναμνήσεις
Θυμάμαι το θρίλερ "Συλλέκτης οστών" με Ντένζελ Ουάσιγκτον και Αντζελίν Τζολί, το 2000.  Το 2011 τη κωμωδία "Αφεντικά για σκότωμα".  Τη κομεντί, το 2006 "30άρης από σπίτι" με τους Μάθιου Μακ Κόναχι και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η βραδιά ήταν άσχημη γιατί μπήκε μιά παρέα που έκανε πλάκα και φυσικά σου χάλασε τη ταινία.

Άρθρο από Noupou
 Μερικές αναμνήσεις δύσκολα φεύγουν από το μυαλό. Για την ακρίβεια δεν θες να φύγουν ποτέ γιατί σου θυμίζουν τα εφηβικά σου χρόνια, μία εποχή πιο ξέγνοιαστη, πιο ανέμελη. Και συνήθως αυτές οι αναμνήσεις είναι συνδεδεμένες με τόπους που αγάπησες από παλιά. Σε έναν τέτοιο τόπο αναφερόμαστε σήμερα.
Το Αθήναιον Cinepolis ήταν κάτι το ριζικά καινούριο όταν άνοιξε στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Έκανε το σινεμά να μοιάζει πιο σινεμά, έκανε τις νέες ταινίες να μοιάζουν ακόμα πιο εντυπωσιακές, άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμασταν για το «πάω ένα σινεμά». Εμείς, αποφασίσαμε να θυμηθούμε ποια ήταν η πρώτη ταινία που είδαμε ο καθένας στα καθίσματα του Αθήναιον Cinepolis αγκαλιά με ένα μεγάλο ποπ – κορν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου